Da farfar var ung

Da farfar og mormor var unge

Da farfar var ung, var det almindeligt med hårdt legemeligt arbejde cirka 10-12 timer dagligt, mens mormor arbejdede med kødgryderne.

Dengang fik de fleste helt “gratis” motion og derved en god grundkondi, som blev opretholdt takket være de bevægelser og anstregelser, der var forbundet med det daglige arbejde.

I dag kan vi ikke tale om, at alle får denne grundform.

De fleste af os har i dag stillesiddende eller ensidigt gentagende arbejde. På en gennemsnitsdag tilbringer vi 12-14 timer siddende, cirka 7 timer på at sove og er derfor kun 3-5 timer i bevægelse.

Så vær god ved din krop, få brugt alle musklerne og komme i form hos

Motions- & Bokseklubben Holstebro

I klubben får man en god og alsidig træning, som rummer boksningens fysiske hårde træning, men uden at komme hjem med et blåt øje (da vi ikke slår på hinanden, men på sandsække).

Kom og oplev nogle af de muskler, du havde glemt fandtes. Motionsboksning er en rigtig god træningsform, hvor du får en god kondition, kropsholdning, fedtforbrænding og ikke mindst forøger dit fysiske og psykiske velvære i dagligdagen.

I alle øvelser skal der oparbejdes med en forspænding i musklerne omkring mave og ryg for at støtte omkring rygsøjlen. Dette skaber god krops,stabilitet og derved gode arbejdsforhold for kroppens muskler og led, så de kan arbejde optimalt.

Stærke og funktionelle muskler omkring rygsøjlen skaber også optimale arbejdsforhold til kroppens nerver. På en træningsaften arbejder vi også med vejrtrækning, som er med til at transportere ilt til hjernen samt ilt og næringsstoffer rundt til cellerne i kroppen.

Det er vigtigt at holde sig i gang, da vores hverdag bliver mindre fysisk aktiv, og det får konsekvenser for mange mennesker. En af konsekvenserne er en dårlig holdning, som ofte resulterer i dårlig ryg eller ømhed andre steder i kroppen. Så hvorfor lad være…?